top of page

COM TREBALLEM?

La nostra manera de cuidar de les persones persegueix tres objectius:

COM TREBALLEM?: Nuestros servicios

OFERIR UNA ATENCIÓ A DOMICILI EXPERTA I AMB PROFESSIONALS AMB FORMACIÓ ESPECÍFICA

Donem resposta a les necessitats de la tercera edat a la seva llar, des de preparació d’àpats o la neteja o acompanyament al metge.
Per fer aquesta feina comptem amb un equip especialitzat i a qui cuidem amb suport psicosocial i formació continuada. D’aquesta manera podem oferir el millor servei amb l’atenció i la tendresa que mereixen les nostres persones grans.

BUSCAR LA MÀXIMA AUTONOMIA DE LA PERSONA AMB LA INTERVENCIÓ JUSTA

Donem un suport de qualitat que busca minimitzar la necessitat d’atenció residencial i evitar l’acompanyament presencial continuat i passiu.
Amb això, aconseguim que la persona sigui més activa i autònoma, sempre tenint en compte la seva seguretat i el seu benestar, i evitem el tancament a casa de les persones grans.

RECONNECTAR AMB LA PRÒPIA COMUNITAT I L'ENTORN PROPER, I FER BARRI.

Fer barri és la manera més propera i natural de cuidar-se, perquè la comunitat proporciona un suport incalculable.

A mesura que ens fem grans anem deixant de fer activitats com ara sortir al carrer, anar al centre cívic, comprar al mercat, etc. I, poc a poc, anem perdent les connexions amb l’entorn. Això suposa un risc per  la nostra salut mental i, a més a més, genera una càrrega emocional molt gran a les famílies, que han de cobrir també les necessitats socials dels seus familiars.

¿Busca un(a) Agencia del cuidado de la salud en el hogar confiable? Contacte a CUIDEM-NOS
Inscrita al RESES - Registre d'Entitats , Serveis i Establiments Socials, amb el número de registre S10779 para recibir la atención que necesita.

Contacto

ELS NOSTRES VALORS

A Cuidem-nos tenim una manera pròpia d’entendre les cures a la gent gran i es basa en dos pilars, els valors que ens defineixen i que ens fan diferents:

INFRAESTRUCTURA COMUNITÀRIA

És la base que ens permet oferir una gran diversitat d’activitats al barri i a domicili.

Activitats lúdiques, terapèutiques i/o socials, que tenen l’objectiu d’animar l’aprenentatge, de motivar les ganes de viure i de tenir noves experiències i enfortir la sensació d’autonomia. Tenim activitats de tot tipus, pensades per a que ningú no es quedi amb la sensació de “jo ja no puc”.

FORMACIÓ CONTÍNUA PER A LES NOSTRES TREBALLADORES

Tot hi que el nostre equip compta amb formació específica en l’acompanyament a domicili, valorem molt la formació continuada, perquè la considerem bàsica per donar un servei de qualitat.


Per això, de forma periòdica, oferim sessions de formació a les nostres treballadores impartides per expertes i experts en diferents àrees.

COM TREBALLEM?: Servicios
  • Feina preventiva complementària a les accions pal·liatives i d’atenció específica

  • Servei de qualitat amb una bona planificació i un seguiment detallat

  • Equip multidisciplinari

  • Atenció immediata a totes aquelles urgències que puguin sorgir

  • Contractació directa de les persones que treballen amb i per nosaltres

  • Reconeixement del valor del nostre equip de treballadores

  • Aplicació del conveni sectorial d’atenció al domicili

COM TREBALLEM?: Acerca de
bottom of page