top of page
Cuidem-nos-26_edited.jpg

UN RESPIR

ATENCIÓ DOMICILIÀRIA  PERSONALITZADA 
Pren-te un respir, està en bones mans.

Elaborem plans d’acompanyament específics que s’adapten a les necessitats i desitjos de cada persona. 

A Cuidem-nos ens ocupem de les activitats i tasques quotidianes dirigides a promoure el seu benestar personal i social, com ara aixecar-se del llit, prendre medicaments, ajuda en la mobilització, higiene personal, recollida de receptes, assistència al metge, neteja de la llar, preparació d’àpats, passejos i companyia en activitats d’oci i comunitat, i altres tasques segons les necessitats. I tot això ho fem amb un equip de professionals especialitzat que cuida de les persones grans amb la tendresa i empatia que mereixen.

​Atenem per hores a convenir, entre setmana, caps de setmana, festius i nits. 

shutterstock_1679327086.jpg

OCI I COMUNITAT

ACTIVITATS SOCIALS, CULTURALS I DE LLEURE
El temps d’oci és important, i gaudir-lo, també.

Coordinem activitats d’oci per promoure la participació a la comunitat i fomentar l’autonomia, la diversió, la memòria i el goig de seguir aprenent i descobrint. 
Des de cinema a la fresca, teatre, aprendre a pintar, o assistir a fires i a festes locals, fins a fer excursions i visites culturals, jardineria i horticultura, club de lectura, o involucrar-se en un projecte de voluntariat. A Cuidem-nos donem molta importància a les activitats d’oci i comunitàries. Per això en el nostre equip comptem amb una coordinadora d’activitats que s’encarrega de buscar recursos i elaborar un pla d’activitats setmanals personalitzat adaptat als interessos de cada persona sigui quina sigui la seva condició.

Cuidem-nos-20_edited.jpg

ACOMPANYAMENT EMOCIONAL 

SESSIONS TERAPÈUTIQUES

Cuidem del benestar emocional de la gent gran

Acompanyem emocionalment les persones de la tercera edat amb sessions terapèutiques amb professionals especialitzades en aquesta franja d’edat.
El benestar emocional de les persones usuàries de Cuidem-nos és una dimensió a la què donem molta importància. Per això els oferim aquest servei pensat perquè puguin compartir i processar pors, dubtes i el seu malestar o expressar les pròpies emocions. 
Sentir-se escoltat amb atenció plena, tendresa i respecte s’ha demostrat que aporta grans beneficis. L’equilibri emocional també és salut!

SERVEIS : Servicios
Cuidem-nos-28.jpg

ALZHEIMER 

GRANS REPTES, GRANS PROFESSIONALS. 
Especialistes en l'atenció de persones amb alzheimer.

Contem amb terapeutes especialitzades en Alzheimer i cuidadores amb experiència que us ajudaran a fer més fàcil i tranquil el dia a dia.
A Cuidem-nos, som conscients de la dificultat emocional que suposa per les famílies acompanyar aquests malalts. Per això, us oferim un servei d’atenció domiciliària que l’alçada de la seva situació i, a més a més programació d'activitats específiques per a persones que pateixen d'Alzheimer avançat. Perquè volem que els vostres familiars estiguin ben cuidats i participar d'activitats d'oci i comunitàries com la resta. 
També tenim un grup de suport per a famílies, on us facilitarem recursos pràctics i recolzament emocional. Estem al vostre costat!

Cuidem-nos-15.jpg

ALTRES NECESSITATS

SERVEIS PUNTUALS A DOMICILI 
Recursos extres per acabar de cobrir totes les necessitats.

Tenim un conjunt de serveis a domicili més puntuals però no menys necessaris, que realitzen personal especialitzat. -   Adaptació de la llar

-   Servei d’infermeria

-   Nutricionista

-   Servei de podologia

-   Fisioteràpia

-   Perruqueria i maquillatge a la llar

-   Ampliació d’hores d’atenció

-   Atenció de caps de setmanaSi necessites un d’aquests serveis, posa’t en contacte amb nosaltres! Primer, valorarem si realment és necessari que vingui un especialista a casa  o si podem trobar la manera d’acompanyar-te a tu o al teu familiar a un especialista del barri. Si no és així, nosaltres ens encarregarem de que rebeu la millor atenció al domicili.

Grupo de ayuda

FORMACIONS 

RECURSOS I GRUPS DE SUPORT PER PERSONES CUIDADORES
Cuidem de qui cuida

Oferim formacions de diferent durada i acompanyament emocional  a aquelles persones que s’han de fer càrrec d’una persona gran. 


Cuidar de persones grans i gestionar les emocions que apareixen en aquest moment vital no és gens fàcil. Tampoc ho és atendre's a una mateixa, respectar les pròpies necessitats i posar límits a la demanada de l'altra quan s’està immersa en la tasca de cuidar. 

Per això, a Cuidem-nos oferim recursos en forma de formacions i acompanyament emocional per facilitar aquesta feina a les persones cuidadores. 

Pregunta pels nostres plans de formació, de diferent profunditat i durada, i deixa’t ajudar!

SERVEIS : Servicios
bottom of page